IMG_20170508_132432.jpg

3 december Advent i kyrkan 8.30

17 december Lucia i kyrkan 8.30

19 december Skolavslutning i kyrkan 17.00

8 januari Skolstart

Skolan    Kontakt

Personal 

På Älghults friskola arbetar ett arbetslag fullt med kompetenser, vilja och kunskaper.  Då Älghults friskola är en mindre skola har vi som personal kortare beslutsvägar och det är lättare för såväl personal som elev att påverka sin arbetsmiljö.

Rektor

Lena Björk

070-570 58 33

Jenny Gunnarsson

Jag undervisar i musik i alla klasser

Berne Runemalm

Berne är lärare i trä- och metallslöjd.

Ulrika Delfalk Ljungqvist

Jag heter Ulrika Delfalk Ljungqvist och har arbetat på Älghults friskola ända från starten ht 2006. Under de åren har jag mestadels arbetat med de yngre barnen. Nu undervisar jag mest i klass 4-5 men även 2-3. På fritiden tycker jag om att vara tillsammans med min familj och vi är ofta ute och orienterar i skogen.

Lena Björk

Jag undervisar i matematik. 

Verksamhetschef

MrsB.JPG

Ulrica Bennesved.

Emma Lindahl

07-Emma-Lindahl.jpgJag heter Emma Lindahl och har klassansvar för förskoleklassen. Jag undervisar även i no och teknik från år 1 till 6. Jag bor i Lenhovda med man, två barn och katt. Förutom att vara med min familj tycker jag om att fixa i trädgården och göra roliga utflykter till mysiga platser.

Peter Johnsson

Jag heter Peter Johnsson och har huvudansvar för klass 3-4 samt idrott.


Under hösten deltar hela skolan i Mot nya höjders nya tema Make IT Shine. Ni kan följa vårt arbete på vår blogg: http://uppalf6.motnyahojder.com.         Läs gärna mer om projektet på: www.motnyahojder.com